Izkoristi 10% popust na prvo naročilo.  Koda: DoggyBox10 🐶📦

Kaj vsebuje?

Paket vsebuje vse kar kuža potrebuje – za obdobje enega meseca! Skrbno smo izbrali izdelke najboljše kakovosti, obogatene z naravnimi sestavinami, iz recikliranih materialov, izbranih slovenskih in tujih ponudnikov. Vsak paket vsebuje 5-7 izdelkov.

Naroči paket

Igrače!

Ker je igra eden najboljših načinov sproščanja odvečne energije vašega kužka. In tudi vaše 🙂

Priboljški!

Ker kužki ne smejo čokolade in sladolega, jim privoščite priboljške narejene posebej za njih!

Za nego!

Urejen kužek je srečen kužek! Sijoča dlaga, zdrava koža, brez klopov, čiste tačke, ... In rep bo migal kot še nikoli!

Vrečke!

Kar gre noter, mora tudi ven. Vrečka pa je zato, da ne bo ostal na tleh.

Vse v paketu je prilagojeno vašemu kužku

GLEDE NA VELIKOST, STAROST, PASMO IN MOREBITNE ALERGIJE
Kužke in vas razveselimo z igračo, priboljški, pripomočki za nego in vrečkami za kakce.

Nov mesec – nova igrača!

Tako ne bo problema če kakšno igračo čudežno raznese v trenutku ko pogledate stran.

V vsakem paketu bo nova in drugačna igrača, kar bo kužku omogočilo različne vrste iger. Naj bo to žoga za igro prinesi ali medvedek za spanje. Vrv za vlečenje, da vidimo kdo je najmočnejši ali pa gumijasta kost, ki poteši nemirne zobke.

Igrače so izdelane iz recikliranega polifila (iz odsluženih recikliranih plastenk) ali iz naravnih snovi, kot so bombaž, konoplja, riževe luščine in bambusova vlakna. Večino materialov je torej biorazgradljivih in netoksičnih, kar pomeni, da bo igrača po odsluženi rabi mnogo manj obremenjevala okolje.

Priboljški – naj bo okusno in zdravo!

Ker gre ljubezen skozi želodec, smo poskrbeli, da paket vsebuje najboljše in najbolj kvalitetne pasje piškote v Sloveniji in daleč naokoli.

Priboljški ne vsebujejo sladkorja, soli, umetnih barvil in konzervansov. Meso v piškotih je zdravo, zato ne povzroča alergij. Za super moči vašega kužka bodo poskrbela dodana zelišča, kot so rožmarin, sveta bazilika, cvetovi kamilice, origano in majaron. Zelišča delujejo proti alergijsko, so naravni antiseptik, delujejo protivirusno, čistijo prebavni trak, krepijo imunski sistem…

Nega – od tačk do repka!

Ker vsak mesec prinese nove radosti in izzive, bomo poskrbeli, da bo vsak paket vseboval tudi primeren pripomoček za nego. Odgnali bomo klope in pozdravili dišeč kožušček. Tačke bodo čiste, blazinice pa navlažene, nahranjene in zaščitene.

Kljub raznolikosti izdelkov pa imajo vsi nekaj skupnega. Ne vsebujejo parabenov, sulfatov, umetnih dišav in alkohola. Vse sestavine so 100% naravne, nekatere celo ekološke. Izdelki so prijazni do ljudi, živali in našega planeta.

Vrečke za kakce – od ritke do koša za smeti!

Naj vam pomagamo tudi pri manj zabavnem opravilu, na okolju prijazen način.

Vrečke za kakce so narejene iz rastlinskega materiala in se popolnoma razgradijo v roku 90 dni po uporabi. Kljub temu so močne in velike, ter se ne raztrgajo med uporabo.

Preseneti in razveseli
svojega ljubljenčka

NAROČI PAKET